Advent og jul 2018

Advent har mange assosiasjoner: Mørketid, travelhet, overfylte butikker, julebord, familiehygge, konserter, forberedelse til jula som nærmer seg …

De tre søndagene i adventstida ønsker vi i Salemkirken å fokusere på det siste: Forberedelse til jula som nærmer seg! Den store fortellingen om Guds gave til oss utfordrer oss både til å ta imot og til å gi.

Her er litt av det du får møte i advent og til jul i Salemkirken:

Søndag 02.12. 11.00
– blir det en enestående konsert med den amerikanske pianisten Gordon Mote. Gordon er født blind, men det forhindrer ikke at han spiller piano på et meget høyt nivå. I konserten deltar også det lokale mannskoret Sønner av døtre og pastor Einar Nymoen. Det er søndagsskole.

Vi tenner det første adventslys.

Søndag 09.12. kl 15.00 og kl 18.00 (merk tidene!): 
VI SYNGER JULEN INN
med julekonserten STRÅLENDE JUL. Dyktige musikere sørger for den musikalske rammen. Det blir kollekt på begge konsertene til våre misjonsprosjekter i Kenya.

Vi tenner to adventlys.

Søndag 16.12. 11.00:
Den 3. søndagen i advent fokuserer vi på arbeidet blant rom-barn i Romania. Det er allerede flere år siden vi startet samarbeidet med organisasjonen Star of Hope i landsbyen Valea Seaca. Vi skal se noen korte filmer og høre glimt fra arbeidet i dag og visjoner for fremtiden. Det blir en kort tale av pastor Einar Nymoen.

Kollekten i dag går naturlig nok til dette arbeidet.

Vi tenner tre adventslys.

Julaften kl. 15.00:
Kanskje årets best besøkte gudstjeneste i Salemkirken! Da kommer «alle» – familier, studenter, enslige, gjester – til Salemkirken for å markere at nå er det jul!
Det blir tale ved pastor David Bye og vi synger julens sanger. Kollekten på julaften går til Salemkirkens arbeid i Øst-Europa.

Vi tenner fire adventslys.

Fredag 28.12. kl 17.00 –
er det tradisjonell juletrefest for hele familien. Det blir tale av pastor Einar Nymoen, åpen mikrofon, juletregang, – og julenissen kommer med sin sekk med noe godt i …