Advent og jul 2019

Advent har mange assosiasjoner: Mørketid, travelhet, overfylte butikker, julebord, familiehygge, konserter, forberedelse til jula som nærmer seg …

De tre søndagene i adventstida ønsker vi i Salemkirken å fokusere på det siste: Forberedelse til jula som nærmer seg! Den store fortellingen om Guds gave til oss utfordrer oss både til å ta imot og til å gi.

Her er litt av det du får møte i advent og til jul i Salemkirken:

Søndag 01.12. kl. 15.30 og kl 17.00 (merk tidene):
Vi samles først til middag i Peisestua! Alle tar med mat til felles bord. Så blir det Alle-sammen-gudstjeneste med fokus på barna! Noomi Jensen Tettli taler, Mini-Gospel og Salem Lovsang synger

Og vi tenner det første adventslys!

Søndag 08.12. kl 15.00 og kl 18.00 (merk tidene!): 
VI SYNGER JULEN INN
med julekonserten AMAZING GRACE. Dyktige musikere sørger for den musikalske rammen. Det blir kollekt på begge konsertene til Frelsesarmeens julegryte i Sandefjord!

Vi tenner to adventlys.

Søndag 15.12. 11.00:
Den 3. søndagen i advent fokuserer vi på vårt arbeid blant gategutter i Kenya. Det blir en samtale mellom pastor Einar Nymoen, misjonær Geir Huus og dagens spesielle gjest, Bjørn Haldorsen. Før søndagsskolen går til sine klasser, kan det hende at Bjørn viser litt av det han kan for barna … Det blir tale av Ivar Etnan.

Kollekten i dag går naturlig nok til dette arbeidet.

Vi tenner tre adventslys.

Julaften kl. 15.00:
Kanskje årets best besøkte gudstjeneste i Salemkirken! Da kommer «alle» – familier, studenter, enslige, gjester – til Salemkirken for å markere at nå er det jul!
Det blir tale ved pastor Einar Nymoen og vi synger julens sanger. Kollekten på julaften går til vårt prosjekt i landsbyen Valea Seaca i Romania, der vi driver et senter for rom-barn. Pr i dag får ca 70 barn leksehjelp samt hygienisk og sosial trening ved senteret hver dag!

Vi tenner fire adventslys.

Søndag 29.12. kl 17.00 –
er det tradisjonell juletrefest for hele familien. Det blir tale av ungdomspastor Mari Bøhlerengen, åpen mikrofon, juletregang, – og julenissen kommer med sin sekk med noe godt i …

Velkommen til adventsgudstjenester, julegudstjeneste og julefest i Salemkirken!