SalemUng

SalemUng ønsker å være et inkluderende og godt sted for alle byens ungdommer, med 13-20 år som hovedmålgruppe.

Vi tror også at vi har en x-faktor som gjør SalemUng til noe mer enn en vanlig ungdomsklubb. Vi tror på og ønsker å bli mer kjent med en Gud som er interessert i og glad i oss!DSC_2363

SalemUng ledes av en ansatt ungdomspastor og et lederteam av ungdommer. I tillegg har vi mange frivillige ungdomsledere og medarbeidere i miljøet.

 

SalemUng tilbyr mye i løpet av en uke:
Hver lørdag samles ca. 60-80 ungdommer til ungdomsmøte kl.20.00. Faste innslag er bl.a. lovsang ledet av vårt eget lovsangsband, en tale som ofte berører ungdommers kristenliv i hverdagen, og andre innslag. Bl.a. pleier ungdommer å dele opplevelser, eller tanker fra sitt eget liv.
Ca kl. 21.30 åpner vi vår populære  cafe i kjelleren. Her kan man kjøpe «dagens» eller forskjellige typer snacks. I cafeen har vi både lydanlegg, storskjermer, bordtennis, biljard, x-box og forskjellige typer spill.

Vi har også et populært konfirmasjonsopplegg (Tentro) som vi tilbyr alle byens ungdommer. Man må ikke være medlem av Salemkirken for å bli med her.

Lifegrupper: Det er smågrupper med 6-12 ungdommer som møtes jevnlig for å spise og snakke sammen. Her blir man bedre kjent med ungdommer i egen alder. Man får også mulighet til å snakke om ting som har med tro og kristenliv i hverdagen å gjøre.

Av og til har vi spesielle happenings der vi kan samle flere ungdommer enn til vanlig.

Andre ting som går igjen under et år er: Høstleir, vinterferieleir til Trysil og ten- og ungdomsleir på sommeren. De siste årene har vi også hatt sommerteam til Romania.
Her i Vestfold er vi med og arrangerer Get Focused-festivalen i Stokke i november hvert år.

Oppdatert info gis på www.facebook.com (groups/salemung.no).

Ungdomspastor: Mari Bøhlerengen